BN: 365 de cazuri confirmate, cu unul în plus faţă de duminică!

La nivelul judeţului, sunt confirmate 365 de cazuri, cu unul mai mult faţă de duminică. Pe plan judeţean sunt 81 de cazuri active, după ce 252 de persoane s-au vindecat, dar avem înregistrate şi 32 de decese. Sunt înregistrate 1,28 îmbolnăviri la mia de locuitori, fiind pe locul 11 la nivel naţional după acest criteriu.  

Potrivit Instituţiei Prefectului, în Bistriţa-Năsăud mai sunt 26 persoane în carantină instituționalizată şi 2715 persoane în izolare la domiciliu.***

• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Toate au fost declarate vindecate.

• Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Toate au fost declarate vindecate.

• Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate.

• O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.

• 10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toți cei 10 au fost declarați vindecați.

• Până în prezent, 24 cadre medicale (opt medici, 16 asistenți) și zece persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardier) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 25 au fost declarate vindecate.

• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un cadru medical și o persoană parte din personalul auxiliar ale unui Centru de asistență pentru vârstinici din județul Bistrița-Năsăud. Ambele au fost declarate vindecate. În urma anchetei epidemiologice, a fost dispusă testarea a 6 cadre medicale, contacți direcți, și toți beneficiarii centrului. Cele șase cadre medicale au avut rezultate negative, precum și toți beneficiarii centrului.

• Cinci persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Dintre acestea, două au fost vindecate.

• O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.

• Șapte persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unui agent economic din județ. Dintre acestea, trei au fost declarate vindecate.

Referitor la bărbatul de 51 de ani aflat în carantină instituționalizată și care a decedat în data de 3 iunie a.c., în urma efectuării unei testări pentru verificarea prezenței Coronavirusului, rezultatul a fost negativ. Rezultatele necropsiei sunt în așteptare.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5