Bogdan Ivan, la Conferinţa Asociaţiei Europene a Sociologilor de la Manchester, a prezentat rolul reţelelor online la europarlamentare!

Bogdan Gruia Ivan, consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean şi lider al TSD BN, a participat, timp de 3 zile, la Conferința Asociației Europene a Sociologilor, găzduită de Universitatea din Manchester. 

„Conferința Asociației Europene a Sociologilor 2019  sau, pentru mine, întâlnirea cu nume mari ale sociologiei europene și mondiale. Mă bucur că alături de reprezentanții României am avut ocazia să împărtășim idei, temeri, întrebări și viziuni cu profesori ai universităților Harvard, Oxford, London University, Manchester University șamd. O supriză foarte plăcută a fost Sari Hanafi, Președintele Asociației Internaționale a Sociologilor.În cadrul panelului Sociologia Comunicării și Cercetării Media, am prezentat o lucrare ce tratează legătura dintre rețelele sociale online, campania electorală și rezultatele alegerilor europarlamentare. După un semestru în care am susținut seminariile de Istorie Socială studenților de la Facultatea de Sociologie a Universității București, această experiență îmi întărește convingerea că doar educația poate schimba lumea în care trăim în bine”, a declarat Bogdan Ivan.

De altfel, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud este doctorand al Universităţii Bucureşti, acesta fiins absolvent al Facultăţii de Ştinţe Administrative din cadrul UBB Cluj-Napoca şi cu master în comunicare şi relaţii publice.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5