Brânza frământată de Teaca a ajuns la Berlin
În această perioadă a avut loc, la Berlin, cea de-a 88-a ediție a expoziției „Săptămâna verde”. Pentru prima dată, fabrica de procesare lapte Lacto Sinelli din localitatea Teaca a fost prezentă la acest eveniment, „Brânza frământată de Teaca” bucurându-se de un real succes.
Recunoașterea produsului nostru pe schema europeană de calitate ca fiind unul cu indicație geografică protejată este visul domnului Simion Drecșan, fondatorul LACTO SINELLI și este pe cale sa devină realitate: „Brânza frământată” este un produs viu, gustul copilăriei, amintirea clipelor fericite trăite odinioară alături de cei dragi. Iată că a venit momentul ca aceasta să se bucure de notorietatea pe care o merită.”
Brânza frământată este reprezentativă pentru fabrica noastră și pentru comunitate, iar o mare parte din laptele procesat se regăsește în acest produs.
Citiţi şi:
- Brânza frământată de Teaca, produsă de Lacto Sinelli, la Săptămâna Verde de la Berlin. Ing. Ioan Păun (director executiv Direcția Agricolă Bistrița- Năsăud): Susținem producătorii din județul nostru!
- Brânză... de la Teaca
- Brânza frământată Sinelli de Teaca, atestată ca produs tradiţional!
- La început de vară, dorim să vă împărtășim povestea brânzei frământate de Teaca
- Lacto Muntean Teaca, model de succes în atragerea fondurilor europene. Produsele Sinelli, jos pălăria!
Adaugă comentariu nou