Brigada 81 Mecanizată şi-a surclasat „adversarii”, ocupând locul I, la faza pe Ministerul Apărării Naţionale

În perioada 22 - 26 februarie 2010, în garnizoana Predeal, s-au desfăşurat “Competiţiile sportive şi aplicativ-militare de iarnă”, faza pe Ministerul Apărării Naţionale , la care a participat şi lotul Brigăzii 81 Mecanizată. Cele 10 loturi sportive s-au întrecut la următoarele probe: ştafetă, biatlon şi patrulă Brigada 81 Mc. ocupând locul I la fiecare probă şi locul I în clasamentul general.

În data de 01.03.2010 începând cu orele 08.00. a avut loc la sediul Brigăzii 81 Mecanizată festivitatea de premiere a lotului reprezentativ al brigăzii .

La această activitate a participat comandantul Brigăzii 81 Mecanizată, general de brigadă Ioan MANCI, locţiitorul comandantului Brigăzii 81 Mecanizată, colonel dr. Dorin BLAIU, şeful de stat major al Bg. 81 Mc., colonel Tudorel DRAGONICI, cadrele din comandamentul unităţii, lotul sportiv participant la activitate, militari din cadrul unităţii şi reprezentanţi ai mass - media locale.

Lotul sportiv al Bg. 81 Mc.cât şi câştigătorii probelor individuale, care au urcat pe podiumul de premiere la Predeal, au primit cupe şi au fost felicitaţi pentru rezultatele deosebite de către domnul general de brigadă Ioan MANCI şi de către locţiitorul comandantului Brigăzii 81 Mecanizată, colonel dr. Dorin BLAIU.

În alocuţiunea rostită, domnul general de brigadă Ioan MANCI a subliniat faptul că deşi lupta dintre loturi a fost strânsă, militarii lotului reprezentativ al brigăzii au ţinut sus ştacheta, obţinând locurile fruntaşe, urcând pe podiumul de premiere iar prin dăruire, abnegaţie, spirit de echipă şi profesionalism au demonstrat încă o dată că sunt cei mai buni dintre cei buni.

Clasament la cele trei probe:

BIATLON : Locul I pe echipe iar la individual s-au obţinut următoarele locuri:

- Sg. maj. Suciu Claudiu - B. 812 I. - Locul I;

- Sold. Moişan Dumitru - B. 812 I. - Locul II ;

- Cap. Ilie Sorin - B. 817 Artilerie - Locul IV.

ŞTAFETĂ : Locul I ;

PATRULĂ : Locul I ;

Clasament general : Locul I pe Ministerul Apărării Naţionale.

Conducerea Brigăzii 81 Mecanizată felicită sportivii militari care au participat la concurs şi doreşte lotului reprezentativ al brigăzii ca pe viitor, să poziţioneze numele marii unităţi din Bistriţa pe locul care i se cuvine. Şi noi îi felicităm şi le dorim să rămână la aceeaşi performanţă.

Comentarii

26/10/10 16:55
Vizitator ioan

In Bistrita au fost si sunt cei mai pregatiti militari din D.4. Inainte era Bg.1VM acum este BG.81Mc. De ce in misiuni externe nu sunt trimise si cadre militare in rezerva?Stiu ca nu este de competenta dvs. dar puteti face propuneri.Eu cred ca vor fi costuri mai mici ,ofiterii sau subofiterii in rezerva pana la 52-55 de ani se pot descurca foarte bine ,daca nu ne mai intoarcem din misiune nu este o asa mare tragedie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5