Bronhoscop de ultimă generație pentru secția de Pneumologie! Preşedintele CJ: Dr. Carmen Nechita are specializările pentru utilizarea tehnologiilor de ultimă generație

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, anunţă o nouă achiziţie pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

„Bronhoscop de ultimă generație pentru secția de Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița! Această achiziție în valoare de 500.000 lei va oferi pacienților oportunitatea de a beneficia de investigații complexe pentru diagnosticarea diferitelor afecțiuni ale căilor respiratorii superioare (gât, laringe, trahee) și bronhii.

Prin acest tip de investigație se pot recolta și probe pentru realizarea biopsiilor și se poate identifica, de exemplu, care este sursa unei sângerări pentru a se institui tratamentul adecvat.

Un lucru cu care ne putem mândri este și faptul că avem medici care să utilizeze tehnica medicală de ultimă generație: dna. dr. Carmen Nechita, care are specializările necesare în utilizarea tehnologiilor de ultimă generație. Continuăm investițiile în sistemul medical din Bistrița-Năsăud!”, transmite preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5