Bugetul SC LDP SA, estimat la 24,46 milioane lei, în dezbaterea Consiliului Judeţean

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud va dezbate, în şedinţă ordinară, bugetul detaliat de venituri şi cheltuieli pe anul 2015 la SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA, societate care se află sub autoritatea CJ BN, odată cu reorganizarea Regiei Autonome de Drumuri şi Poduri Bistriţa-Năsăud.

Potrivit datelor furnizate de administraţia judeţeană, pentru 2015 sunt propuse venituri totale de 24,460 milioane lei, în uşoară creştere faţă de bugetul realizat anul trecut. Nu mai puţin de 23 milioane lei ar urma să fie realizate ca urmare a serviciilor prestate, veniturile fiind alimentate şi din vânzarea produselor, a mărfurilor, din vânzarea activelor corporale etc.

În ceea ce priveşte cheltuielile, managementul SC LDP SA propune suma de 23,855 milioane lei, aici intrând cheltuielile de exploatare (cu bunuri şi servicii, inclusiv materii prime, materiale consumabile, pentru serviciile executate de terţi, inclusiv cheltuielile de natură salarială etc.) şi cheltuielile financiare.

În acest an, cheltuielile de natură salarială vor însuma 2,413 milioane lei, pentru un număr mediu de 125 angajaţi, cu un câştig mediu lunar de 1404 lei.

În ceea ce priveşte investiţiile, conducerea LDP preconizează alocarea a 2,4 milioane lei, din care 1,2 milioane lei reprezintă profit, 200.000 lei fiind excedent din anul anterior, iar un milion lei din contractarea unui credit. Banii ar urma să fie folosiţi pentru achiziţionarea de utilaje (cilindru, compactor, instalaţie de cocasare şi sortare agregate, aparatură laborator, echipament amorsare, staţie totală topografie etc.) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5