Campanie la Beclean, în memoria taximetristului Claudiu Zegrean, decedat într-un accident rutier

Beclenarii au demarat o campanie împotriva consumului de alcool la volan, în memoria taximetristului Claudiu Zegrean care a decedat în urma unui accident de circulație în care celălalt șofer implicat ar fi fost băut la volan.
 
"Comunitatea din Beclean (la inițiativa domnului Emil Hidoș, cu sprijinul taximetriștilor din Beclean reprezentați de Alexandru ALy Mihoc și cu ajutorul domnului psiholog Ionel Simionca care a pus la dispoziție fotografiile) își dorește astfel să atragă atenția asupra unui fenomen îngrijorător: consumul de alcool la volan, care chiar poate ucide! Este un manifest împotriva tuturor șoferilor care nu își dau seama de gravitatea consumului de substanțe alcoolice la volan, că-și pot pune viața în pericol, dar mai ales pot pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic!  
Acum e timpul să dăm un share masiv acestor fotografii, ca ele să ajungă la ochii și urechile celor care se simt un pic "cu musca pe căciulă" cu speranța că tragedii ca și cea în care a murit taximetristul Claudiu Zegrean să nu se mai repete!", se arată într-un mesaj scris în grupul de Facebook Stiri din Beclean. 
 
Vă amintim că accidentul în care și-a pierdut viața Claudiu Zegrean s-a petrecut în data de 1 octombrie, în jurul orei 4.00 dimineața, când acesta ducea spre casă trei clienți luați de la o nuntă. La un moment dat, pe panta de coborâre de la Coldău, un șofer care s-ar fi aflat băut la volanul unui VW Touareg, a pătruns pe contrasens și a izbit din plin taximetrul în care se aflau cele patru persoane. Impactul a fost atât de puternic încât taximetristul a murit pe loc, iar cei trei pasageri au ajuns cu răni la spital.
 
Șoferul Touareg-ului a foat inițial reținut și arestat preventiv de către Judecătoria Beclean, însă a foat plasat în arest la domiciliu câteva zile mai târziu de către magistrații Tribunalului Bistrița-Năsăud. Decizia a revoltat comunitatea din Beclean, care și-a manifestat pe Facebook  indignarea asupra faptului că șoferul Touareg-ului ar putea scăpa până la urmă nepedepsit pentru fapta pentru care este anchetat. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5