Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness, asigurat de jandarmi. Atenţie la controlul corporal preventiv şi la bagaje!

            Un efectiv de 80 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei bistriţene şi a Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la ”Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness - Juniori şi Masters”, care are loc la Sala Polivalentă din municipiul Bistriţa, în perioada 10 – 13 noiembrie a.c.

           Având în vedere amploarea evenimentului sportiv şi participarea unui public numeros, jandarmii asigură măsurile de ordine publică în zona în care se desfăşoară evenimentul sportiv şi în imediata apropiere a acesteia.

            Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Jandarmeria Bistriţa face următoarele recomandări:

             - cei care participă la acest eveniment sportiv, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

             - în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi aflate în proximitate.

Totodată, reamintim participanţilor la această manifestare sportivă că este interzis accesul persoanelor aflate în stare vădită de ebrietate, consumul de băuturi alcoolice, refuzul supunerii la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine, aruncarea cu obiecte de orice fel, proferarea de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă.

Reamintim cetăţenilor că pentru eventuale sesizări se pot adresa cu încredere jandarmilor prezenți la fața locului sau pot apela Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

 

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5