România pe podiumul Campionatului Mondial de culturism și fitness de la Bistrița!

Punct final la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness , organizat în acest an la Bistriţa. Până la această oră, România se poate lăuda cu şase medalii , din care trei de aur. E vorba de Horia Şchiopu, campion mondial la Junior Men s Fitness, Lucian Popa şi Jenica Stan la Junior Women Physique.

Aşa cum era de aşteptat, preşedintele CJ BN, Radu Moldovan a spus următoarele: “Felicitări Lucian Popa, campion mondial absolut la secțiunea Junior Men´s Fitness 16-23 de ani. Lucian este triplu campion mondial, campion european și student la facultatea de medicină, specializarea nutriție!

Un sportiv de mare clasă, Horia Șchiopu aduce României titlul de campion absolut la categoria Junior Men's Physique! Lacrimi și bucurie și pentru Jenica Stan, care face parte din generația 2000. A reușit să obțină cel mai important premiu din cariera sa - medalia de aur, la categoria Junior Women's Physique în cadrul Campionatului Mondial de Culturism și Fitness - Juniori și Masters.

Ma bucur de onoarea făcută de acești sportivi minunati, ca imnul României să ridice sute oameni în picioare la Campionatul Mondial de culturism și Fitness din Bistrița!

Mândru de România, mândru de Bistrița-Năsăud!”.

Comentarii

27/07/18 13:56

Buna, stie cineva cand se inaugureaza www.superset.ro ? Multumesc pentru ajutor. Alina.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5