Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness: A fost o competiţie extraordinară! Distincţii pentru preşedintele CJ, primar şi viceprimar

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, a menţionat, vizibil emoţionat, că de-abia acum realizează nebunia de a se „înhăma” la organizarea unui eveniment sportiv de o asemenea anvergură, Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness, care a însemnat muncă intensă în ultimul an, depăşirea unor obstacole etc. „Sigur, avem patru medalii de aur, două medalii de argint şi două medalii de bronz. Am luat locul doi pe naţiuni, la juniori, într-o competiţie extraordinară, cu 56 de naţiuni şi peste 1000 de caractere diferite”, a punctat Toncean.

România a cucerit patru medalii de aur prin Lucian Popa, Horea Şchiopu, Jenica Stan, argint prin Sebastian Şerpescu şi Diana Ionela Ion, bronz prin Andrei Alexandrescu şi Maria Onea, clasându-se pe locul 2 pe naţiuni în clasamentul juniorilor.

Preşedintele federaţiei de specialitate a oferit plachete preşedintelui CJ – Radu Moldovan, primarului Ovidiu Creţu şi viceprimarului Cristian Niculaie pentru implicarea în organizarea acestui eveniment sportiv unic pentru Bistriţa şi România.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5