Cătălin Bordea, în această seară, la Bistriţa. Vezi ce legătură are "păcătosul" cu meleagurile noastre

Desi in copilarie a trecut prin momente grele, Catalin Bordea, asistentul lui Dan Capatos de la emisiunea Un show pacatos a ales sa zâmbească în viaţă, azi fiind un om împlinit.
În această seară, de la ora 20.00, îl puteţi urmări într-un MEGA STAND-UP COMEDY la Conacul Verde cu BADEA si GHERGHE.

Catalin Bordea a marturisit, in urma cu ceva timp, la Un show pacatos ca tatal sau l-a parasit cand avea doi ani. Cu acelasi simt al umorului, Bordea a povestit perioada grea din copilaria sa.

"Mama avea 16 ani cand l-a cunoscut pe tata. Tata era un fel de artist, canta in Cenaclul Flacara si Paunescu vorbea peste el. Atunci s-a enervat, l-a injurat si a fost dat afara. Apoi a inceput sa cante la nunti si a cunoscut-o pe mama. Ea avea 16 ani, iar el nu m-a vrut. Voia ca mama sa faca avort, dar bunica-mea nu i-a permis asta. Asa s-a insurat cu mama si, intr-o zi, a zis ca se duce la magazin si a disparut. Dupa aceea, s-a dus mama cu mine in brate la el , dar nu l-a sensibilizat si nu a vrut sa mai auda nimic de noi. Atunci, mama m-a lasat la el acasa, a zis ca poate ii vin instinctele de tata, dar el m-a lasat in autobuz", a povestit Bordea.
"La 12 ani am fugit de acasa si m-am dus sa-l vad, cu certificatul de nastere la mine. I-am spus: Salut , tata! Eu sunt fiul tau! Atunci m-a intrebat: Ai certificat la tine, ceva? I l-am aratat si m-a chemat in casa. Apoi a plecat in Italia si nu l-am mai vazut niciodata".
Bordea a declarat: Sunt pe jumătate ardelean. Tatăl meu e bistriţean, din Prundu Bârgăului. El a fost crescut de mama si bunica sa, care i-a tinut loc de tata, asa cum a declarat chiar el. Totusi, Bordea a spus ca nu se considera o victima si ca acum are o viata fericita.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5