"Păcătosul" Cătălin Bordea, pe meleagurile natale, la Bistriţa

Deşi în copilărie a trecut prin momente grele, Cătălin Bordea, asistentul lui Dan Capatos de la emisiunea Un show păcătos a ales sa zâmbească în viaţă, azi fiind un om împlinit.
Pe 28 martie, de la ora 17.00, îl puteţi urmări într-un mega stand-up comedy la Teatrul de vară, alături de Micutzu şi Natanticu. Biletele se pot achiziţiona de pe Pietonal de la Centrul Cultural Municipal, preţul fiind de 50 de lei.
Cătălin Bordea a mărturisit, în urmă cu ceva timp, la Un show păcătos că tatăl său l-a părăsit când avea doi ani. Cu acelaşi simţ al umorului, Bordea a povestit perioada grea din copilariă sa.
"Mama avea 16 ani când l-a cunoscut pe tata. Tata era un fel de artist, cânta în Cenaclul Flacăra şi Păunescu vorbea peste el. Atunci s-a enervat, l-a înjurat şi a fost dat afară. Apoi a început să cânte la nunţi şi a cunoscut-o pe mama. Ea avea 16 ani, iar el nu m-a vrut. Voia ca mama să facă avort, dar bunica nu i-a permis asta. Aşa s-a însurat cu mama şi, într-o zi, a zis că se duce la magazin şi a dispărut. După aceea, s-a dus mama cu mine în brate la el , dar nu l-a sensibilizat şi nu a vrut să mai audă nimic de noi. Atunci, mama m-a lăsat la el acasă, a zis că poate îi vin instinctele de tată, dar el m-a lasat în autobuz", a povestit Bordea. "La 12 ani am fugit de acasă şi m-am dus să-l văd, cu certificatul de naştere la mine. I-am spus: Salut, tata! Eu sunt fiul tău! Atunci m-a întrebat: Ai certificat la tine, ceva? I l-am arătat şi m-a chemat în casă. Apoi a plecat în Italia şi nu l-am mai văzut niciodată. Tatăl meu e bistriţean, din Prundu Bârgăului".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5