Drama lui Cătălin Bordea: " Tata m-a părăsit în autobuz când aveam doi ani". Puţini ştiu că tatăl este bârgăuan

sursa a1.ro

Catalin Bordea a marturisit, in urma cu ceva timp, la Un show pacatos ca tatal sau l-a parasit cand avea doi ani. Cu acelasi simt al umorului, Bordea a povestit perioada grea din copilaria sa.

"Mama avea 16 ani cand l-a cunoscut pe tata. Tata era un fel de artist, canta in Cenaclul Flacara si Paunescu vorbea peste el. Atunci s-a enervat, l-a injurat si a fost dat afara. Apoi a inceput sa cante la nunti si a cunoscut-o pe mama. Ea avea 16 ani, iar el nu m-a vrut. Voia ca mama sa faca avort, dar bunica-mea nu i-a permis asta. Asa s-a insurat cu mama si, intr-o zi, a zis ca se duce la magazin si a disparut. Dupa aceea, s-a dus mama cu mine in brate la el , dar nu l-a sensibilizat si nu a vrut sa mai auda nimic de noi. Atunci, mama m-a lasat la el acasa, a zis ca poate ii vin instinctele de tata, dar el m-a lasat in autobuz", a povestit Bordea.

"La 12 ani am fugit de acasa si m-am dus sa-l vad, cu certificatul de nastere la mine. I-am spus: Salut , tata! Eu sunt fiul tau! Atunci m-a intrebat: Ai certificat la tine, ceva? I l-am aratat si m-a chemat in casa. Apoi a plecat in Italia si nu l-am mai vazut niciodata".
În acesată seară la Antena 2, la emisiunea Conferinţa de presă, Bordea a declarat: Sunt pe jumătate ardelean. Tatăl meu e bistriţean, din Prundu Bârgăului.
El a fost crescut de mama si bunica sa, care i-a tinut loc de tata, asa cum a declarat chiar el.

Totusi, Bordea a spus ca nu se considera o victima si ca acum are o viata fericita.

Povestea tristă aici:
http://www.youtube.com/watch?v=49cQQIIgQqk

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5