Ce a făcut, azi, cea mai iubită prezentatoare de ştiri, Andreea Esca, în judeţul nostru ?

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud spune că Via Transilvanica- poate cel mai important proiect din anul Centenarului, prinde contur!
"Astăzi s-a făcut încă un pas important, primele două borne kilometrice, ca și model, au fost montate chiar lângă campusul de la Tasuleasa Social, aflat în apropierea Pasului Tihuța, în comuna Tiha Bârgăului. Ne bucurăm că am putut să fim alături de inițiatorii acestui proiect care unește, un proiect care adună laolaltă oameni, locuri, regiuni, valori, obiective turistice și tot ce-i mai frumos și autentic în noi. Alături de inițiatorii TășuleasaSocial, voluntari, colaboratori, reprezentanți ai insituțiilor partenere, au fost prezenți și ambasadorii proiectului, Andreea Esca și Dragos Bucurenci. .. și pentru că ne este atât de drag acest proiect, vă reamintim că de curând, alături de Tășuleasa Social și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, am reușit pichetarea traseului de-a lungul județului și anume 130 km. Comunele prin care s-a cartat traseul sunt: Lunca Ilvei, Tiha Bârgăului, Prundu Bârgăului, Bistrița Bârgăului, Livezile, Cetate, Dumitrița, Mărișelu, Șieu, Șieuț și Monor" spune prefectul Ovidiu Frenţ.
"Astăzi s-a pus prima bornă a drumului Via Transilvanica, în Piatra Fântânele, la campusul Tășuleasa Social! O spun cu responsabilitate: cred sincer că Via Transilvanica este cel mai important și consistent proiect al românilor, pentru România, lansat în anul 2018! Am fost alături de acest proiect în calitate de voluntar încă din momentul în care a fost lansată ideea și voi fi alături până la capăt! Pentru județul Bistrița-Năsăud e o mare binecuvântare faptul că această organizație minunată își are sediul aici! Azi, alături de Președintele Tășuleasa Social, Alin Ușeriu și campionul Tibi Useriu au fost Andreea Esca și Dragoș Bucurenci în calitate de ambasadori ai proiectului! De asemenea, toți primarii din județul nostru pe teritoriul cărora trece Via Transilvanica au pus umărul la acest proiect frumos! " spune președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud - Emil Radu Moldovan.
Astăzi au fost montate împreună cu Andreea Esca, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud - Emil Radu Moldovan și Tibi Ușeriu, primele borne kilometrice care poartă amprenta sculptorului Alexandru Gavrilaș - managerul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud.
Via Transilvanica - un drum de sute de kilometri care pornește de la Drobeta Turnu Severin, trece prin Bistrița-Năsăud și ajunge la manăstirea Putna, legând astfel simboluri istorice, tradiții și locuri deosebite din țară noastră.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5