Cei mai frumoşi câini îşi dispută trofeele la Bistritzer Burg Dog Show

Cei mai frumoși câini sunt aleși în acest sfârșit de săptămână la Bistrița, în cadrul unei expoziții complexe, intitulată Bistritzer Burg Dog Show 2018. Evenimentul este organizat de Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Primăria municipiului Bistrița.

Expoziția de la Bistrița, apreciată de numeroși crescători și proprietari de câini care au participat la edițiile din anii trecuți, inclusiv pentru locația aleasă, se desfășoară în Complexul de agrement „Heidenfeld” .         

Potrivit site-ului Asociației  Chinologice Bistrița-Năsăud, sunt înscrise exemplare din 11 țări, respectiv Polonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Danemarca, Republica Moldova, Ungaria , Serbia, Rusia, Belgia, Suedia  și România. Per total, sunt jurizaţi peste 1500 de câini, din peste 90 de rase.

Cea mai mare concurență este la Ciobănesc de Asia Centrală, unde sunt înscriși 75 de câini, la cele 6 clase, respectiv baby, pui, junior, intermediar, deschis și campioni. Ciobănescul caucazian (26 câini), Cane Corso (19 câini), Akita American (18 câini) și Ciobănesc Românesc de Bucovina (17 câini) sunt alte rase bine reprezentate în concurs.

Programul celor două zile este următorul:

Sâmbătă 24.03.2018:

9.30 - expoziția națională;
17.30 - 18.00 - festivitate de premiere.

Duminică 25.03.2018:

10.30 - a doua expoziție internațională;
15.00  - festivitate de premiere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5