Cele trei jocuri cu zombie care au atras anul trecut atentia copilasilor nostri

Copilasii adora filmele cu personaje infricosatoare, mai ales daca acestea sunt transpuse in lumea virtuala sub o maniera cat mai autentica. Fie ca sunt acompaniate de o aura jucausa si amuzanta, fie ca reflecta scenarii antrenante si dinamice pentru imaginatia micutilor, jocurile cu zombi au ramas printre preferatele lor anul trecut. Chiar daca majoritatea parintilor considera aceasta categorie de jocuri una de-a dreptul inspaimantatoare pentru cei mici, diversitatea aplicatiilor existente in mediul online este un sprijin real pentru aceia care doresc sa identifice joculete clasificate pe categorii de varsta, unele dintre acestea fiind cu adevarat utile pentru dezvoltarea cognitiva a copilasilor.

Creepy Cooking - un joc destinat micutilor cu varste cuprinse intre 4 - 7 ani

De ce este "Creepy Cooking"  unul dintre acele jocuri cu zombi pentru copii deosebit de apreciat? Raspunsul este unul deosebit de simplu si consta in capacitatea uimitoare a acestei aplicatii de a stimula imaginatia si concentrarea copilasilor.

O simpla privire printre preparatele infricosatoare ale meniului propriu - zis nu se va dovedi suficienta pentru a multumi pe deplin clientii din restaurant, asa ca micutul tau va avea de munca pentru a parcurge nivelurile acestui joculet. Chiar daca ingredientele sunt unele atipice, pregatirea platourilor va necesita la fel de mult indemanare, dedicare si atentie din partea "bucatarului", care trebuie de aceasta data sa multumeasca un public ceva mai pretentios.

Angry Birds vs Zombie World - o reinterpretare a clasicului joc cu pasari zburatoare

Figurile pasarilor agitate "Angry Birds" au devenit deosebit de populare anul trecut, ele servind drept sursa de inspiratie numeroaselor aplicatii video lansate in mediul online. Motivul? Principiul pe care se bazeaza orice joc cu Angry Birds este unul deosebit de simplu si consta in lansarea pasarilor catre tintele fixate in prealabil.

In acest caz, pasarile explozive se indreapta catre anumite personaje negative, bine cunoscutii "zombie" - creaturi infricosatoare care ii ataca pe cei vii cu scopul de a-i transforma in aliatii lor. Copilasii vor fi impresionati de jocul "Amgry Birds vs Zombie World" pentru ca aplicatia reprezinta o lupta clasica dintre bine si rau, in care puterea binelui depinde exclusiv de abilitatile si strategiile lor.

"Zombie Mart" - un joc de strategie si agilitate

Majoritatea joculetelor cu zombie nu aduc plusuri copilasilor nostri, nici la nivel intuitiv, nici din perspectiva imaginatiei pozitive. Nu putem vorbi despre acelasi lucru si in cazul aplicatiei "Zombie Mart" - al carui plan de joc este acela de a construi un supermarket organizat pentru vizitatorii sai atipici, de unde acestia sa isi poata cumpara cele trebuincioase. Bineinteles, aprovizionarea trebuie sa fie efectuata zilnic, asta pentru a nu va confrunta cu problema rafturilor goale. Daca vei reusi sa iti multumesti clientii, atunci supermarketul tau va putea evolua, atat la nivel estetic cat si din perspectiva produselor aduse spre vanzare.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5