Cinci clasări pe podium pentru atleţii de la CSM Bistriţa, la Campionatul Naţional de Zonă Copii I

În perioada 1-2 martie, la Bacău, a avut loc Campionatul Naţional de Zonă Sală Copii I la atletism, etapa finală fiind programată în 23 martie. Sportivii legitimaţi la CSM Bistriţa au reuşit cinci clasări pe podium.

Astfel, Ionuţ Gabriel Rus a obţinut locul I în proba de 1500 m, cu timpul 4:58.07, sportivul fiind antrenat de Maria Ciobănică.

Sportivii antrenaţi de prof. Emil Rusz au obţinut alte patru clasări în primele trei locuri.  Andrei Darius Rusz a fost primul în proba de 800 m, în timp ce, în proba de 1500 m,  Anamaria Cornelia Mocodean s-a clasat pe locul II, iar Diana Dan (legitimată atât la atletism, cât şi la schi fond) a ocupat locul III. În proba de 800 m, Nedelia Emanuela Rus a încheiat proba pe locul III.

„Într-un an şi jumătate am urmărit peste 1500 de copii, dintre care am reuşit să selecţionez 20 de copii, care se antrenează singuri în localităţile de domiciliu, venind la Bistriţa de două ori pe săptămână pentru antrenamente, ceea ce implică un efort financiar foarte mare din partea clubului. Mulţumesc pentru înţelegere şi  sprijin directorului CSM Bistriţa, Adrian Moldovan, şi contabilului Marius Bachner. Încet-încet, încep să apară mugurii performanţei în atletism, din nou, la Bistriţa”, ne-a declarat prof. Emil Rusz.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5