Partidul Social Democrat Organizaţia Bistriţa Năsăud

Comunicat de presă

Biroul Permanent Judeţean al PSD Bistriţa Năsăud a luat act cu îngrijorare de violenţa cu care primarul PD-L din localitatea Şintereag, Ioan Bob, a înţeles să comunice cu presa locală. Un accident de circulaţie produs pe DN 17, în seara zilei de 8 noiembrie, a reprezentat pentru primarul din Şintereag un motiv serios pentru ca acesta să agreseze, într-un mod violent şi reprobabil, un ziarist.

De notorietate este şi cazul primarului PD-L din localitatea Runcul Salvei, Pavelea Anchidim, care şi-a bătut contabila chiar în sediul instituţiei pe care o conduce.

Biroul Permanent Judeţean al PSD este îngrijorat de aceste manifestări huliganice şi periculoase pentru societatea românească. Încrîncenarea şi huliganismul cu care primarii PD-L din judeţul Bistriţa Năsăud înţeleg să sprijine un candidat la funcţia de preşedinte al României nu au nici o legătura cu maniera corectă şi europeană în care se exprimă astăzi toate celelalte formaţiuni politice.

Puterea exemplului funcţionează inclusiv în interiorul partidelor, iar membri PD-L care au astfel de comportamente antisociale copiază în detaliu personalitatea şi modelul de comportament al lui Traian Băsescu.

Suntem obligaţi să ne delimităm imediat şi cu fermitate de acest model de comunicare publică şi dorim să aducem la cunoştinţa opiniei publice regretul nostru că unele din comunităţile judeţului Bistriţa Năsăud sunt conduse de indivizi certaţi cu legea. Vom monitoriza evoluţia dosarelor ce vor fi deschise de către procurori pe numele lor şi nu vom permite întârzierea sau muşamalizarea acestora.

Partidul Social Democrat

Biroul Permanent Judetean Bistriţa Năsăud

Preşedinte

Emil Radu Moldovan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5