Comunicat de presă

În data de 20.10.2009 la Cluj Napoca a avut loc prima întâlnire din cadrul reţelei NETIMM TOURISM NORD - VEST.

Întâlnirea s-a desfăşurat în cadrul proiectului NETIMM - „Crearea de reţele de IMM-uri – modalitate inovativă de creştere a competitivităţii şi adaptabilităţii IMM-urilor din România”, cofinanţat din Fondul Social European prin programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, intalnire in cadrul careia s-a constituit si operationalizat : Reteaua NETIMM TOURISM NORD VEST, din regiunea de Nord – Vest.

La eveniment au participat un numar de 26 de operatori in turism , din 5 judete ale Regiunii Nord Vest, precum şi reprezentanţi ai CNIPMMR constituind echipa de proiect : coordonator de proiect – ing. Valer Simihaian , facilitator retea – Tala Madalina Lavinia, asistent retea – Muresan Livia.

Principalele subiecte abordate in cadrul intalnirii au fost :

-Proiectarea unor circuite turistice la nivelul regiunii de nord vest care sa includa cele mai importante puncte de interes turistic din zona montana , orase istorice, traditii si cultura in nordul Transilvaniei, toate cuprinse intr-o harta turistica a regiunii de Nord-Vest, care sa fie amplasata la intrarile in fiecare judet al regiunii.

- Activitate de marketing si participare la targuri interne si internationale, la nivel de regiune.

- Armonizarea si coordonarea activitatilor intre agentiile de turism , hoteluri si pensiunile turistice din regiunea de Nord Vest.

Concluzia primei intalniri a membrilor retelei NETIMM TOURISM NORD VEST, a fost ca initiativa creearii acestei retele este foarte binevenita, deschizand caile de comunicare intre operatorii de turism din regiune, pentru a proiecta, construi si exploata impreuna pachete de servicii turistice la nivel de regiune, care pot fi integrate cu cele din regiunea de nord est , marind atractivitatea turistica in special pe piata externa.

Ing. Valer Simihaian

Coordonator reţea

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5