Concert de vis, în ziua de Crăciun. Vezi cine i-a colindat pe primarul Mircea Romocea şi pe năsăsudeni

Casa de Cultura “Liviu Rebreanu” Nasaud a organizat in zi de Crăciun in Catedrala Sfantul Nicolae din Nasaud un minunat Concert de Colinde. In deschiderea programului a fost : Grupul Nasaudeanca a carui coordonator este Liviuta Istrate impreuna cu Virginia Linul,Oana Matei,Adina Lazar , Muresan Andreea, Nascutiu Liviuta, Nascutiu Niculina, Nascutiu Ramona, Silviu Avram , Perseca Florin, Dohotaru Gheorghe, Buhai Dumitru. Au adus colindul autentic romanesc de pe Valea Somesului si nu numai. Urmatorul moment a fost o incursiune in colinda clasica cu o interpretare minunata a Alexandrei Bindea si Teodora Vasilichi . In partea a treia au urmat Corul de Colindari al Catedralei, un cor minunat cu o colinda calda, colinda mult apreciata de cei peste 300 de oameni prezenti.
Concertul a fost incheiat de Sorin Gazdac si Nelu Fris, care au reusit sa impresioneze pana la lacrimi interpretand o cunoscuta colinda a marelui maistru Tudor Gheorghe. Prezentatorul acestui concert a fost Ionut Jarda de la Sangeorz Bai, un cunoscut promotor al portului si al cantecului autentic romanesc. Punctul culminant al serii a fost aparitia surpinzatoare a lui Mos Craciun, care a facut ca cei 100 de copii prezenti sa exalte de bucurie.
“Le multumesc tuturor celor implicati, cu toate ca toti sunt artisti cunoscuti si au programe foarte incarcate de sarbatori,sunt niste oameni cu suflet mare si au gasit timp sa ne incante in aceasta zi minunata. Mentionez ca toti cei implicati au facut-o fara sa primeasca ceva in schimb, acest lucru transformand acest concert intr-unul cu totul si cu totul special, un concert in care s-a cantat din inima si asta s-a vazut si a fost sanctionat sa spunem de sutele de aplauze. A fost un concert cu nasaudeni si pentru nasaudeni. Multumiri cu totul speciale lui Mos Craciun de Nasaud. Deasemenea multumesc sfintilor parohi Florin Rus si Lucian Greab, care au fost niste gazde minunate si au raspuns cu atata promtitudine cerintei noastre de a sustine concertul in interiorul bisericii, nevoiti fiind de vremea urata de afara..” , manager Casa de Cultura “Liviu Rebreanu” Nasaud Silviu Rus
La eveniment au fost prezenti primarul orasului Mircea Romocea, viceprimarul Nicolae Gaitan, vicepreşedintele PNL BN, Doris Moldovan, dar si consilierii locali Dorin Vlasin si Redac Razvan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5