Cristian Niculae: Punerea în valoare a patrimoniului medieval al Bistriței, a valorilor noastre tradiționale este o prioritate pentru mine

Este despre Bistrița, este despre Noi! Ieri am trecut pe la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud, pentru a-mi face câteva cumpărături. Era plin de bunătăți! Am găsit produse proaspete și gustoase, puse la dispoziția noastră de oameni inimoși și harnici.

Târgul producătorilor locali este un proiect de succes, important atât pentru noi care ne bucurăm în fiecare săptamână de aceste bunătăți cât și pentru promovarea turistică a Bistriței și a județului nostru. Este datoria noastră și obiectivul meu ca primarsă dezvoltăm turismul în orașul nostru și să construim o ofertă turistică axată pe valorile locale, produsele noastre unice și locurile frumoase din Bistrița.

Punerea în valoare a patrimoniului medieval al Bistriței, a valorilor noastre tradiționale este o prioritate pentru mine, vom elabora proiecte pe fonduri europene pentru dezvoltarea turismului în Bistrița, pentru conservarea zidurilor cetății și reabilitarea clădirilor monument istoric din Centrul Bistriței.

Pași importanți s-au făcut în acest sens până acum, dacă ne gândim la reabilitarea Bisericii Evanghelice, a Bisericii de la Coroana și a altor clădiri deja reabilitate din centrul istoric.

 Există în Bistrița oameni frumoși care merg înainte, proiecte care rezistă în timp, evenimente ce se întâmplă mereu și care însuflețesc orașul nostru.

 

 

Comentarii

10/08/20 09:16
Paul

Acest personaj pe nume Cristian Niculae (alias Wannabe), şi-a lanseat programul electoral cu o mare minciună cuprinsă în sloganul „Este despre Bistrița, este despre Noi, nu despre Mine!”, când toată lumea stie că individul nu scapă nici o ocazie de a se scoate pe el în evidentă, pentru orice actiune neînsemnată intreprinsă în calitate de viceprimar. Wannabe a împânzit orasul cu mash-uri impozante pe care domină fotografia cu moaca lui mai ceva ca în Coreea de Nord. Prin asta vrea să arate prostimii cât de frumos, deștept și harnic este, însă cu toate astea sustine că nu este vorba despre EL, ci despre NOI. Pe de altă parte,
omul nu nu are proprietatea termenilor spunând că obiectivul său este dezvoltarea turismului când în calitate de viceprimar nu a facut nimic în acest sens, desi Primăria Bistrița a accesat fonduri europene în valoare de aproximativ 1.000.000 de lei, pentru a crea un concept de promovare turistică a orașului. Dar a existat o lipsă crasă de viziune în realizarea unui BRAND de ORAS. Banii au fost irositi pe tâmpenii precum struții, ouăle și merele de plastic, precum si alte kitsch-uri urbane care ne fac de râs și mai degrabă alungă turiștii rătăciți într-un oraș amorțit si fără personalitate. Statuile mutate aiurea, fântânile arteziene, blocurile vopsite mov, parcurile precum cel din Piata Pertu Rares din care s-au tăiat copacii pentru a face loc monumentului în formă de Sulă lângă Prefectură, si alte prostii spun multe despre gusturile indoielnice ale echipei PSD de la primărie. Deşi ar fi câteva locuri interesante de vizitat în Bistriţa, acestea au fost lăsate de izbeliste si nu au fost niciodată puse în valoare. Practic, turismul în Bistriţa se rezumă doar la liftul de la Biserica Evanghelică.
Prin urmare, Echipa PSD-ista din care a facut parte si viceprimarul Cristian Niculae si-a demonstrat limitele prin faptul ca a girat toate aceste ineptii ale primarului Cretu care au adus Bistritei „faima” nemeritată de „Caracalul Ardealului” (Caracalul a intrat in legendă ca fiind locul în care s-a răsturnat carul cu proşti).
Cristian Niculae, ori face pe prostul ori chiar este afirmând că punerea în valoare a patrimoniului medieval al Bistriței, a valorilor noastre tradiționale este o prioritate pentru el, când în calitate de viceprimar nu a făcut nimic în acest sens, iar faptele îl contrazic. Wannabe a avut atâta grijă de patrimoniul medieval al Bistriței, încât chiar in luma martie a.c. , o clădire veche din centrul istoric al municipiului Bistriţa s-a prăbuşit:
Vezi: https://www.agerpres.ro/social/2020/03/11/o-cladire-din-centrul-istoric-...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5