Cristian Niculae și echipa Alianței pentru Bistrița-Năsăud și-au depus candidatura pentru Primăria Bistrița și Consiliul Local!

Azi am depus candidatura mea și a echipei mele pentru Primăria și Consiliul Local al Municipiului Bistrița din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud!

 Suntem încrezători că bistrițenii vor alege echipa faptelor, care a dovedit prin proiectele bune realizate în Bistrița, că muncesc pentru oamenii din acest oraș, echipa care știe ce are de făcut încă din prima zi de mandat.

 Urmează o campanie electorală în care dorim ca atenția tuturor să fie focusată pe proiectele bune pentru bistrițeni și viziunea de dezvoltare a orașului.

Pentru că este despre Bistrița, este despre noi, bistrițenii!

 

Comentarii

17/08/20 12:38
Claudiu marcel

Stai linistit ca bine stai!

17/08/20 15:14
Radu

Corect ar fi să faceti Bilantul echipei PSD dupa cei 4 ani de mandat in Consiliul local al Bistritei, cu atât mai mult cu cât multi dintre candidații pentru Consiliul Local sunt cei care îsi încheie acum mandatul. Ar fi de bun simt ca bilantul să fie corelat cu programul pe care PSD-istii bistriteni l-au lansat in campania electorala din 2016.
Iata principalele prioritati cu care PSD-istii bistriteni au candidat în anul 2016, publicate in presa la momentul respectiv:
1. Cristian Marius Niculae – Creăm Linia Verde de transport public – traversăm Bistriţa dintr-un capăt în altul, de la Viişoara la Unirea, cu mijloace de transport în comun cu motor electric, hibrid sau cu normă de poluare redusă. Rezolvăm, cu un singur proiect, reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere, reţelele de utilităţi, problema aglomeraţiei în trafic şi a locurilor de parcare în zona centrală.
2. Camelia Tabără – Finalizăm lucrările la Biserica Evanghelică (interiorul) şi modernizăm Piaţa Centrală. Investiţiile de până acum cu siguranţă atrag privirea oricui!
3. George Avram – Ne asumăm o medie de 10 străzi modernizate, reabilitate, cu asfalt pe ele, în fiecare an. Am dovedit că facem ceea ce spunem: am asfaltat 30 de drumuri de pământ şi am reabilitat 17 străzi!
4. Dumitru Alexandru Bria – Realizăm etajarea şi modernizarea Pieţei Decebal. Proiectarea e deja începută!
5. Constantin Rus – Investim în educaţia copiilor noştri! În ultimii 4 ani am investit 15 milioane de lei în infrastructura şcolară. Continuăm! Finalizăm lucrările la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, inclusiv reabilitarea clădirii vechi, şi avem încă 14 proiecte în pregătire pentru solicitare de finanţări nerambursabile.
6. Andrei Ioan Kozuk – Facem un Aquaparc unic în România în Wonderland, cu bazine de înot exterioare şi interioare, piscine pentru copii, saună, terenuri de sport, piste pentru biciclete etc. În acest an punem în funcţiune deja pârtia de schi realizată acolo! Dovedim că facem ceea ce spunem!
7. Bogdan Vasile Miholca – Construim 23 km de piste de biciclete în oraş şi 25 km de piste de agrement. Vom pedala între oraş şi cartiere!
8. George Sabău – Facem locuinţe protejate pentru persoane vârstnice, în Sigmir, pentru 96 de beneficiari direcţi. Pentru că ne pasă de felul în care ne trăiesc bătrânii din acest oraş!
9. Maria Mărioara Miheştian – Reabilităm termic 1000 de apartamente/an. Facturile pentru căldură au scăzut deja simţitor pentru 2.226 de familii din blocurile vechi!
10. Cristina Georgia Flueraş – Facem Bistriţa oraş turistic! Atragem bani pentru punerea în valoare a întreg centrului istoric (reabilităm şi celelalte pasaje şi clădiri importante). Ce am făcut până acum cu bani europeni se vede!
11. Cristian Codărean – Construim Centrul Intermodal de Transport. Fluidizăm traficul, oferim siguranţă pasagerilor şi obţinem eficienţă economică în domeniul transportului public. Bistriţa se mişcă în acelaşi ritm cu Europa!
UN EXEMPLU: Bogdan Miholca promitea in 2016: Construim 23 km de piste de biciclete în oraş şi 25 km de piste de agrement. Vom pedala între oraş şi cartiere! Realizat:0.
Acum omul candidează din nou si vine cu aceleasi promisiuni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5