Cristina Iurişniţi (USR): Voi propune modificarea legii pentru ca elevii de la Step by Step să beneficieze de reducere la transportul feroviar

          Deputatul Cristina Iurişniţi a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă că,  va cere modificarea legii pentru copiii care învaţă în sistemul de învăţământ alternativ Step by Step.

          „Am demarat o reparaţie morală şi financiară la adresa părinţilor şi a elevilor care sunt în sistemul de învăţământ preuniversitar în regim alternativ, adică părinţii care cu copii în sistemul Step by Step şi doresc să se ducă cu copiii lor la mare, în vacanţă, şi vor să-şi cumpere un bilet de tren (...) Aceşti părinţi n-au putut să-şi achizioneze un bilet la jumătate de preţ, aşa cum este firesc, deoarece copiii care sunt în sistemul Step by Step nu au acest carnet de note vizat, astfel că ei nu au acces la o reducere a biletului de călătorie, aşa cum alţi copii beneficiază. Acest lucru este o discriminare. Am început deja demersurile, am verificat legea şi este nevoie doar de o modificare care este simplă şi sper să am susţinerea colegilor”, a declarat deputatul USR, Cristina Iurişniţi.

          Aceasta a declarat că este nevoie doar de o adeverinţă simplă din partea şcolii care pe moment lipseşte din textul de lege.

          „Copiii noştri au dreptul să fie trataţi egal şi mi s-a părut normal să reacţionez”, a concluzionat deputatul Iurişniţi.

Comentarii

14/07/19 09:36
THEO

Nimeni să nu primească nicio subvenție,PSD-ul a dat subvenții la studenți și elevi, iar aceștia au votat cu USR-ul .Fără pretenții atunci!Prea multă pomană strică, Cristina, mon amour !

19/09/19 22:39
THEO

Cristina, te ocupi de mărunțișuri, dar vezi că nu te bagă nimeni în seamăTe dai mare în parcare și în parcare nu sunt numai pisoiași.

29/11/19 23:23
guru

PSD -ul a dat pomană elevilor și studenților, ai devenit pesedistă,Christine?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5