Crucea Roşie are, de azi, voluntari în Dumitra

In urma deschiderii comunitatii locale din Dumitra către implicarea în activitati social-umanitare, astăzi Crucea Roșie Romana, Filiala BN a incheiat un Protocol de colaborare cu Scoala Gimnaziala Dumitra, prin care vom derula în timp o serie de activități comune destinate nevoilor cetatenilor, urmând a se constitui un grup de voluntari locali, a se derula un curs de preventie si pregatire pentru dezastre, a se realiza activități social-umanitare prin colectarea de alimente pentru nevoiasi, a se furniza un curs de instruire in prim ajutor pentru salvarea de vieți, a se realiza pregatirea sanitarilor priceputi, a genera activități voluntare active cu rol educational si de impact pentru oameni.
La semnarea Protocolului, Scoala Gimnaziala Dumitra a fost reprezentata de catre dl. director Eugen Iuliu Rosu si d-na director adjunct Claudia Avram.
Reamintim ca recent, preotul Marius Cristian Moldovan din Parohia Ortodoxa Dumitra si voluntara AnaMaria Tofeni au initiat o colecta de alimente pentru nevoiasi.
Protocol incheiat astazi este deschis către implicarea tuturor actorilor locali (institutii ale administratiei locale, culte, cetateni, persoane voluntare sau mediul privat).
Crucea Roșie Romana,
Filiala Bistrita-Nasaud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5