Cum alegi o firma de acoperisuri metalice

Primul pas pe care trebuie sa il faci atunci cand doresti sa iti achizitionezi un acoperis pentru casa ta este sa cauti o firma de acoperisuri din tigla metalica de la care sa soliciti o oferta. Foarte multe magazine comercializeaza tigla metalica, asa ca alegerea nu este una foarte usoara. De asemenea, nu trebuie sa alegi primul magazin care iti iese in cale deoarece, asa cum bine stim deja, graba strica treaba.

Impreuna cu echipa de la Liner Ecomet am decis sa realizam un ghid despre cum se alege o firma de acoperisuri metalice. Urmand acest articol cu siguranta vei reusi sa gasesti cel mai bun furnizor de tigla metalica pentru acoperisul tau, construind astfel un acoperis metalic durabil, rezistent si cu aspect atragator.

Iata care sunt sfaturile noastre pentru alegerea corecta a firmei de acoperisuri:

Orienteaza-te catre cel mai bun raport calitate/pret

Este foarte important sa beneficiezi de un pret bun pentru achizitia tiglei metalice. Cu toate acestea, nu ar trebui sa optezi chiar pentru cel mai mic pret. Iar asta deoarece un pret foarte mic ar putea avea in spate o calitate nu foarte buna a tablei. Ca o consecinta, este foarte probabil sa te vezi nevoit in scurt timp sa schimbi iarasi acoperisul, ceea ce nu te va incanta.

Incearca sa gasesti furnizorul care iti ofera cel mai bun raport calitate/pret. Vei reusi asta facand o analiza a preturilor de pe piata si comparand caracteristicile tehnice ale tiglei metalice.

Un acoperis metalic bun trebuie sa aiba o durata de viata cat mai mare, sa fie usor de instalat, sa nu aiba o greutate foarte mare si totodata sa aiba un aspect atragator. Ai gasit tigla metalica si se incadreaza in toate aceste cerinte, iar pretul sau este unul accesibil? Este posibil sa fii aproape sa faci o afacere foarte buna.

Diversitate

La fel de important este sa alegi un furnizor de tigla metalica in oferta caruia sa gasesti cat mai multe variante de culoare.

Cu siguranta iti doresti sa ai un acoperis unic care sa contribuie la obtinerea unui decor de vis, asa ca nu ar trebui sa optezi pentru o culoare oarecare. Ba chiar ar trebui ca furnizorul sa iti ofere consultatie si sa iti sugereze o nuanta cat mai avantajoasa pentru aspectul casei tale.

Diversitatea de culori ar trebui sa existe nu numai in cazul tiglei metalice, ci si a accesoriilor, astfel incat sa poti opta pentru aceeasi nuanta.

Durata de viata

Nu iti construiesti acoperisul in fiecare zi. Nici in fiecare an. Si cu siguranta nu ti-ai dori sa faci reparatii la acoperis in fiecare luna. De aceea, ar trebui sa optezi pentru tigla metalica rezistenta si cu o durata de viata cat mai mare.

Intreaba firma de acoperisuri metalice care este durata de viata a acoperisurilor pe care le comercializeaza si ia in calcul variantele cele mai durabile. In cazul Liner Ecomet, de exemplu, acoperisurile comercializate au o durata de viata de minim 50 de ani, ceea ce nu e deloc putin. Drept urmare, ar trebui sa fie o varianta pe care sa o iei in considerare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5