Cum sa ai o apartie WOW de sarbatori: 3 modele de rochii care se poarta in acest sezon!

Numaratoarea inversa deja a inceput si in scurt timp magia sarbatorilor de iarna va cuprinde inimile si spiritele tuturor. Printre multitudinea de lucruri de care ar trebui sa te ocupi inainte de seara de Craciun sau de Revelion, nu uita sa iti acorzi un moment in care sa te gandesti si la tinutele din serile respective.

Esti o femeie moderna si pui foarte mult accent pe aparitie, pe tinuta? Iti doresti sa impresionezi si sa arati spectaculos, insa nu ai suficienta imaginatie pentru a iti compune sau alege un outfit care sa intruneasca aceste calitati?

Descopera in continuare 3 modele de rochii care sunt la mare cautare in acest sezon!

1.      Rochia din dantela

Printre cele mai populare modele de rochii sunt cele confectionate din dantela, una de buna calitate. Nu doar ca sunt in voga in acest sezon, ci reprezinta o piesa esentiala din garderoba unei femei, dantela fiind unul dintre materialele „nemuritoare”, ce nu se vor demoda niciodata. Daca ai suficient timp la dispozitie, cel mai bine ar fi sa iti faci o rochie pe comanda, astfel incat sa te asiguri ca iti este potrivita, din punct de vedere al structurii si al fitting-ului. Cauta mai multe surse de inspiratie in ceea ce priveste multitudinea de croieli si modele existente pe piata si in momentul in care te-ai decis cum vrei sa arate rochia ta, vezi aici modele de dantela din care sa-l poti alege pe cel care-ti place cel mai mult.