Cum să faci orice pereche de pantofi să arate mai bine, aproape fără efort

Știi deja că pantofii sunt baza oricărui outfit. Dacă alegi pantofii potriviți, restul alegerilor sunt mult mai ușoare. De asta, atunci când creezi un outfit, primul lucru cu care poți începe sunt pantofii pe care îi vei purta în acea zi. Pentru asta, e necesar să poți purta pantofii care trebuie, atunci când trebuie.

Așa că vei afla în acest articol ce lucruri poți face pentru a îți putea îmbunătăți aspectul 

     Primul și cel mai evident

Chiar dacă e un lucru evident, cel mai important lucru pe care îl poți faci chiar acum, indiferent de câte perechi de pantofi ai, este să îi menții curați. Orice pantof trebuie să fie menținut și, deci, să fie păstrat curat - cu cât mai curat, cu atât vei arăta mai îngrijit. Un sfat aparent simplu, dar foarte util, este să păstrezi o mică cutiuță - un kit de curățare a pantofilor în debara sau dulapul de pantofi. În felul acesta, vei putea rapid să te ocupi de curățarea lor înainte de a porni la drum. 

Șireturile și tehnicile de legare

Dacă optezi pentru pantofi cu șireturi, un aspect de multe ori ignorat este felul în care legi șireturile. Dacă vrei să creezi impresia unui look foarte curat și îngrijit, alege o tehnică de legare a șireturilor de tipul straight line. Sunt diferite tehnici de a lega șireturile, esențial este să ții cont de cea potrivită pentru tine și să nu lași șireturile să atârne sau să se lărgească, creând un look dezordonat. Învață tehnici diferite, aplică-le și asigură-te că ai lungimea potrivită de șireturi. 

Nu îți ascunde pantofii 

Asigură-te că pantalonii tăi sunt ușor conici, sau măcar au un soi de tiv - ori îi poți sumeteca chiar tu. Ultimul lucru pe care vrei să îl faci dacă vrei ca pantofii tăi să arate mai bine este să îți ascunzi pantofii în pantaloni lungi, care acoperă partea de sus a pantofilor. Dacă ai investit în încălțăminte pentru bărbați calitativă care se pretează oricărui tip de eveniment important - găsești multe modele pe Kalapod.net -  atunci singurul lucru pe care îl mai ai de făcut este să îți arăți pantofii - nu îi lasă să fie cuprinși de tivul pantalonilor. 

Un secret pentru cazul în care pantalonii tăi nu sunt conici sau skinny, dar vrei să opezi pentru acest aspect, este să folosești un elastic - pune-l peste pantaloni sau blugi în jurul gleznei, apoi apucă partea de jos a pantalonului și începe să îl rulezi, sumetecandu-l în cauciuc.

În final, tine cont de faptul ca pentru a crea un aspect vizual cat mai placut atunci cand iti alegi perechea de pantofi potrivită evenimentului, este sa ai in vedere felul in care este mentinut pantoful, detaliile - cum ar fi forma sireturilor - si in acelasi timp, selecteaza foarte atent tipul de pantalon - ai grija la lungimea acestuia si asigura-te ca nu iti acopera pantofii. 

Sursă imagine: pexels.com

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5