Dans sportiv: Perechea Vlad Turlas/Miruna Cosug, în lotul naţional, după locul 6 de la Naţionale

La finele săptămânii, la Iaşi s-a desfăşurat  Campionatul Naţional de Dans Sportiv Carpathian, ceea mai importantă competiţie de profil, în urma căreia se selectează lotul naţional al României.

Bistriţa a fost reprezentată de Clubul Top Dance Life, prin perechea Vlad Darius Turlaş şi Miruna Alexandra Cosug, care au reuşit performanţa de a se califica în finala categoriei de vârstă 12-13 ani, la Secţiunea Standard, din 26 de perechi participante. În urma obţinerii locului VI, sportivii bistriţeni au fost cooptaţi în lotul naţional al României.

„Transmit felicitări acestei minunate perechi şi valoroşilor antrenori Dorin si Andra Galbăn pentru rezultatele obţinute. Le doresc mult succes în continuare şi multă putere de muncă, atât copiilor, dar mai ales antrenorilor pentru a pregăti cât mai multe perechi care să reprezinte Bistriţa atât la nivel national cât şi internaţional. Îi felicit, nu în ultimul rând, pe părinţii acestor copii minunanti, care-i sprijină atât financiar cât şi moral”, transmite preşedintele Clubului Top Dance Life, Doina Galbăn.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5