De ce trebuie să mergem la biserică? Universitarul Adrian Podaru, în mijlocul creștinilor din Bozieș

Pentru o mai bună cunoaștere a Ortodoxiei, s-a început de ieri,  17 noiembrie, cu binecuvântarea ÎPS Andrei, Arhiepiscopul și  Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, un program catehetic desfășurat prin Departamentul Misionar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului în localitatea Bozieș, filie a Parohiei Chețiu, Protopopiatul Beclean. 

Acest eveniment s-a desfășurat în Biserica filiei Bozieș, unde a participat Pr. Lect. Univ. Dr. Adrian Podaru, Profesor de Limba Greaca și Patrologie la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și a susținut de la ora 15.00 cateheza intitulata: DE CE TREBUIE SA MERGEM LA BISERICA? 

În urma prezentării catehezei, a avut loc un dialog prin întrebări din partea credincioșilor legate de tematica propusa și răspunsuri din partea părintelui profesor. 

Acest program catehetic se va desfășura pe toată perioada postului Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, în fiecare Duminica după-masa unde o sa participe câte un profesor de la Facultatea noastră de Teologie din Cluj-Napoca. 

 

SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE! 

      Pr. Paroh Drd. Teodor-Marius Cornea 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5