Delegația orașului Mandello del Lario, la Zilele Orașului Năsăud. Vezi ce au făcut italienii

O delegație oficială din orașul italian Mandello del Lario (Italia) oraș înfrățit cu Năsăud din anul 2009, a participat la evenimentele organizate cu ocazia Zilelor Orașului Năsăud. Din delegație a făcut parte primarul orașului Mandello del Lario, domnul Riccardo Fasoli împreună cu cinci consilieri locali.
În cadrul primei zile de sărbătoare, delegația a participat la Depunerea de coroane în parcul central, la Monumentul eroilor, după care delegația a avut o scurtă întâlnire cu Consiliul Local Năsăud. Tot în cadrul zile de joi, aceștia au vizitat Clubul Copiilor, unde au asistat la un mini concert de pian susținut de Mihai Manciu și la prezentarea unui dans modern susținut de elevele doamnei Zinveli Simona.
Cum era de așteptat delegația oficială a vizitat principala atracție turistică a orașului, Muzeul grăniceresc năsăudean, pentru o incursiune în trecutul istoric al micului orășel de graniță năsăudean.
Ziua de vineri a constat în vizite la principalii agenți economici ai orașului, asistarea la vernisajul de pictură „Armonii cromatice de mai” care a avut loc la Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” și vizitarea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Năsăud, unde oaspeții au putut viziona un film realizat cu ocazia atingerii celor două recorduri mondiale.
Delegația oficială s-a arătat încântată de ospitalitatea românească, de diversitatea și tradiția locală, de istoria locală, urmând ca în această seara să participe la concertul în aer liber dedicat serii de tineret, seară care va încheia Ediția a XVI-a din cadrul Zilelor orașului Năsăud.
Poze: Sursa facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5