Denis Dobranis, elev excepțional și jucător de GO senzațional ! Dacă ajungi elev la „Liviu” nu înseamnă să lași la poarta liceului pasiunile tale !

Dacă ajungi elev la „Liviu” nu înseamnă să lași la poarta liceului pasiunile tale. Poți să împletești dezvoltarea academică cu ceea ce îți place și să ai rezultate foarte bune în ambele domenii. O dovadă în acest sens este Denis Dobranis. Absolvent al clasei a XII-a B - promoția 2022, Denis a obținut rezultate remarcabile la examenul de bacalaureat și a demonstrat să poți fi un elev excepțional și un jucător de GO senzațional.
*
„Denis, poți face sport și școală la CNLR și să performezi în ambele domenii?”
„Da, se poate. Pe parcursul celor 12 ani petrecuți în colegiu, am reușit, pe lânga școală, să practic două sporturi de performanță, anume GO și dans sportiv. Am reușit să obțin foarte multe rezultate în cele două sporturi, titluri naționale și chiar internaționale, reprezentând cu succes România la campionatele mondiale. Toate aceste lucruri au fost posibile și cu ajutorul profesorilor minunați pe care i-am avut, care m-au înțeles și m-au sprijinit în perioadele de pregătire intensă și în timpul competițiilor”.
Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5