Deputat Cristina Iurişniţi: USR a depus plângeri la CNCD împotriva lui Darius Vâlcov, Liviu Marian Pop și Doina Pană

În calitate de președinte al Comisiei pentru Egalitatea de Șanse, am trimis către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării o sesizare pe numele consilierului prim-ministrului, Darius Vâlcov, care a propagat în spaţiul public serie de simboluri naziste, o altă sesizare pe numele fostului ministru al Educaţiei Liviu Pop care a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a condus o organizaţie care este un „continuator” al unui grup nazist, făcând referire directă la o asociaţie a minorităţii germane din România şi o altă sesizare pe numele deputatului Doina Pană,  care a comparat membrii Diasporei prezenţi la protestul din 10 august cu ,,huligani violenţi cu dotare paramilitară”. 

            Am convingerea că instituţiile statului abilitate în aceste cazuri vor lua măsurile ce se impun. Dar mai mult decât atât, fac un apel către toţi politicienii, indiferent de afilierea politică să descurajeze astfel de manifestări şi să le sancţioneze cu fermitate atât pe plan personal, cât şi în cadrul formaţiunilor politice din care fac parte. Avem datoria să dăm un exemplu adecvat, să creştem încrederea cetăţenilor în instituţiile statului şi respectul pentru funcţia publică şi legislaţia în vigoare.

 

deputat USR de Bistrița-Năsăud,

prof. Cristina Iurişniţi

Comentarii

07/09/18 10:24
Nasaudean

Incet...incet, doamna asta va depune plangere penala impotriva la toata lumea... astfel incat procurorii sa nu poata "soma "...
Pacat ca cei aflati la guvernare, nu reincrimineaza inapoi denuntul calomnios, astfel incat, daca nu se confirma cele denuntzate, sau au fost facute tendentios, denuntzatorului sa i se aplice aceiasi pedeapsa, care i s-ar fi aplicat celui denuntzat , daca se confirma fapta... De fapt nici nu pricep de ce a fost dezincriminata aceasta infractiune...
Astfel va garantez eu ca nimeni n-o sa-si mai permita sa faca denunturi asa, doar sa-si faca de lucru si sa foloseasca aceasta metoda in scopuri politice .

07/09/18 10:30
THEO

Se vrea adevărul, chiar dacă adevărul este relativ?

07/09/18 10:31
THEO

VOI CIRCARII ROMÂNIEI DAȚI LECȚII DE BUNĂ PURTARE ALTORA?VAIIIIIIIII !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5