Deputatul Bogdan Ivan, pe tema drumului expres Bistriţa-Cluj: Îl felicit pe dl. Sighiartău pentru acest mare nimic!

Deputatul social-democrat Bogdan Ivan a criticat, în cadrul unei conferinţe de presă, neîndeplinirea promisiunilor făcute de actualii guvernanţi, „politicienii liberali de rit nou”, mai ales în privinţa construirii drumului expres Bistriţa-Cluj –Napoca.

„Am urmărit cu mare atenţie modul în care arată noul Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă (n.n. – PNRR), cadrul general, anexele şi am găsit de-abia la poziţia 16 drumul expres Bistriţa-Dej care era promis cu surle şi trâmbiţe de numărul 2 în partidul aflat la guvernare, dl. Robert Sighiartău, întâmplător sau nu, chiar de 1 aprilie. Cred că acest domn care se vrea mare lider naţional al Partidului Naţional Liberal a uitat că baza reală şi cei care l-au transmis în Parlament sunt bistriţenii. Ar fi bine să treacă mai des pe acasă, să găsească soluţii prin care acest drum să fie finanţat, iar dacă nu poate să vină la domnul Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean, să ia nişte lecţii, nişte notiţe să vadă cum se poate să aduci investiţii de miliarde de euro la tine în judeţ. Spre deosebire de dl. Moldovan, dl. Robert Sighiartău doar vrea, se pare că nu poate şi dovedeşte că este, din păcate, un politician mic, care a pornit cu o perspectivă mare, dar care a rămas cu perspectiva”, a declarat deputatul Bogdan Ivan.

Parlamentarul PSD a menţionat că este revoltat de faptul că după ce această investiţie a fost folosită pe toate site-urile, bannerele în campania electorală din 2020, după ce a ajuns la guvernare s-a făcut „un mare nimic”.

„Îl felicit pe dl. Sighiartău pentru acest mare nimic”, a mai spus Bogdan Ivan.

În context, acesta s-a referit la faptul că PNRR nu prevede finanţări pentru elevi şi tineret, în schimb, circa 2 miliarde de euro merg către studii şi documentaţii, direct „în buzunarul unor ONG-uri prietene ale domnului Ghinea şi ale actulualului arc de Guvernare”.

 

 

 

Comentarii

04/06/21 12:35
Ion Ciot

Noul lătrău de serviciu al PSD BN nu se dezminte !!! Dacă mai era UTC precis era mare fruntaș.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5