Deputatul Daniel Suciu către Putere: Drumul expres Bistrița-Cluj, la rezervă este tot ce ați putut, adică #nimic!

Sighiartău, Turc, Dolha, Morar, Florean, Szasz, [email protected]și compania, sunteți niște incompetenți! Și mincinoși! “Drumul expres Bistrița-Cluj, la rezervă” este tot ce ați putut, adică #nimic! V-ați plimbat prin tot județul în campanie promițând că sunteți mai buni ca alții, iar azi ați demonstrat că valoarea voastră este egal cu #zero!
Succes în măcelul vostru intern, dar asta nu ajută județul și bistrițenii cu absolut nimic

Comentarii

03/06/21 18:58
Toni

Uite cine vorbeste de incompetenta. Acest Daniel Suciu, un neica nimeni care pe timpul guvernarii Viorica Dancila a nimerit la ministerul Dezvoltarii ca orbul in Braila si fiindca nu l-a dus capul a alocat bani prin Compania Națională de Investiții (CNI) pentru construirea unei sali polivalente la Unirea in conditiile in care Bistrita mai are una chiar in oras. O mare prostie, din moment ce ai o sală polivalentă în oras de ce să mai faci una când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița. Dar Bistrita are nevoie acuta de acoperirea altor prioritati nu doar de infrastructura pentru sport.
Iata programele care pot fi finantate prin Compania Națională de Investiții:
1)Institutii de invatamant; 2)Sali de sport; 3)Lucrari in prima urgenta; 4)Asezaminte culturale; 5)Sali de cinema; 6)Parcuri sportive; 7)Blocuri zone defavorizate; 8)Bazine de inot; 9)Patinoare artificiale; 10)Infrastructura justitie; 11)Unitati sanitare; 12)Sistem integrat apa si canalizare; 13)Reabilitare termica pentru cladiri din domeniul public; 14)Drumuri de interes local si drumuri de interes judetean; 15)Fose septice, microstatii de epurare si sisteme de alimentare cu apa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5