Deputatul Daniel Suciu: Cum să ironizezi public proiectul Autostrada Nordului și apoi să pui cartoane pe FB de parcă ai asudat la îndeplinirea lui?

Nu mă dă afară din casă dragul de partidul lui Traian Băsescu și nici cel de Ionuț Simionca iar acestea sunt realități probate public. Dar nici nu pot trece cu vederea oportunismul și ipocrizia deputatului liberal Robert Sighiartău pe marginea Autostrăzii Nordului. Cum să te împăunezi cu munca altcuiva când liberalii tăi au votat împotrivă în comisia de buget finanțe, cum să îți arogi merite când ieri, pe ultima sută de metri în comisia de transporturi, tot liberalii au vrut să mai amâne acest proiect? Cum să ironizezi public proiectul și apoi să pui cartoane pe FB de parcă ai asudat la îndeplinirea lui? Am avut și am capacitatea să îmi felicit colegii deputați când fac lucruri bune, iar colegul meu Ionuț Simionca știe exact ce s-a întâmplat în ultima lună pe marginea acestui subiect și cum l-am sprijinit concret. Cred că asta înseamnă normalitate și colaborare pentru județul natal. Păcat că deputatul Robert Sighiartău nu a învățat asta. Eu eram învățat după episodul cu reabilitarea Colegiului Liviu Rebreanu, dar văd că deja e o practică. PS-pe site-ul Camerei Deputaților veți găsi stenogramele din comisiile menționate și poziționările fiecăruia.

sursa: facebook Daniel Suciu

Comentarii

29/10/20 16:59
Emil

Daniel Suciu, acest neica-nimeni al politicii il critică pe Robert Sighiartău pe considerentul că acesta ar fi ironizat proiectul de lege initiat de Ionut Simionca legat de Autostrăzii Nordului, dar nu a suflat o vorbă când Radu Moldovan a făcut acelasi lucru, afirmând că semnatarii proiectului de lege sunt "babe bete".
Acest lucru l-a scandalizat pe Ionut Simionca initiatorul legii , care a replicat: „Domnule Radu Moldovan, oricât de mult ați încerca să denigrați o lege, nu vă mai crede nimeni. Prea mult timp le-ați servit bistrițenilor «povești de babe bete». Dacă totuși în al doisprezecelea ceas vreți să dovediți că susțineți Autostrada Nordului, asigurați-vă că toți parlamentarii PSD vor vota, în Camera Deputaților, această lege atât de importantă pentru bistrițeni! Altfel veți rămâne în istoria județului ca un politician care a reușit să producă pentru Bistrița-Năsăud mai multe povești și promisiuni de babe bete decât proiecte concrete„.

30/10/20 13:52
Eugen

Ușor, ușor prealuminatul nostru politician devine Abramburel, demn urmaș al Abramburicăi !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5