PSD Bistrița: Toată lumea trebuie să știe ce s-a întâmplat cu miile de metri pătrați de pavaj înlocuiți de pe străzile orașului!

PSD Bistrița cere administrației municipale să precizeze ce s-a întâmplat cu pavajul care a fost scos de pe străzile din Bistrița, o dată cu lucrările de modernizare a arterelor din oraș, pe diferite proiecte.

"Având în vedere discuțiile din spațiul public vizavi de destinația pavajului înlocuit de pe străzile orașului (39.000 mp doar pe Linia Verde) cerem Primăriei Bistrița să pună la dispoziția opiniei publice informațiile cu privire destinația pavajului, persoane juridice sau fizice. Dacă nu este nimic de ascuns, credem că este absolut necesar ca toată lumea să știe ce s-a întâmplat cu miile de metri pătrați de pavaj! PS-pe domnul Borodi Costan, din Jelna 133, l-am întreba dacă și cui a plătit pentru pavajul pus în curtea domniei sale!
Foto: pavajul care astăzi mai era în curtea DSP", a transmis PSD Bistrița.

Comentarii

07/02/24 10:24
Dorel de Bistrita

Domnilor de la primarie, verificati numai prin curtile locuitorilor, maiales al celor care au lucrat sau lucreaza la primarie si le veti gasi prin curtile lor si al nemurilor acestora ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5