Deputatul Daniel Suciu: NOI SUNTEM cei care în 2024 vom veni în fața bistrițenilor! Dr. Mihaela Albu, prof. Georgeta Borș, Alina Gâmbuță, Cristi Pop, Ioana Rus, Andrei Kozuk, Adi Vereș și povestea continuă!

Deputatul Daniel Suciu, vicepreședinte al PSD Bistrița-Năsăud, a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD Bistrița, la Conferința de alegeri programată pentru anul viitor. De altfel, deputatul Daniel Suciu – venit în PSD de 15 ani -  este, în prezent, președinte executiv al PSD Bistrița. Acesta și-a asumat reconfigurarea organizației municipale, cea mai mare a PSD BN, cooptând noi membri, oameni cu cariere, care vor să se implice în viața urbei. 

Acum 15 ani și o zi veneam în Partidul Social Democrat, Radu Moldovan m-a adus în această mare familie și nu am mai plecat. După 15 ani, vorbesc în numele colegilor mei de la Organizația Municipală. Un invitat spunea că Bistrița va deveni cel mai frumos oraș. Este greșit din punctul nostru de vedere, Bistrița - casa noastră – este astăzi cel mai frumos oraș al României, pentru că este al nostru. Bistrița nu trebuie să devină un vis al cuiva, Bistrița, astăzi, are niște oameni extraordinari, foarte bine pregătiți. Noi suntem cei care în ultimii 12 ani am făcut aproape tot ce se vede frumos, bun, util în acest oraș. Noi suntem aceia care am lăsat în 2020 proiecte semnate de 100 milioane de euro actualei administrații.

Noi suntem aceia care, într-adevăr, ne-am asumat să demarăm un proiect puțin altfel, în care să prezentăm oamenii Bistriței așa cum sunt ei, cu cariere și cu dedicare pentru bistrițeni.

Unii dintre ei, așa cum este Mihaela Albu, sunt oameni providențiali pentru că salvează vieți. Da, om providen’ial poate fi și Ioana Rus, care este infirmieră și în fiecare zi salvează vieți. Oameni simpli, dar extraordinari modelează vise și cariere. Mulțumesc Geta Borș, care pregătește olimpici la chimie la Liviu Rebreanu și ai venit alături de noi, mulțumesc Cristi Pop, care este agent comercial de 20 ani. Mulțumesc Alina Gâmbuță pentru sufletul tău bun și pentru că ai grijă de copiii cu deficiențe ai acestui oraș.

Noi suntem cei care în 2024 vom veni în fața bistrițenilor să le propunem o echipă de bistrițeni realizați, cu cariere, care vor să ofere acestui oraș cu totul și cu totul altceva, și nu neapărat să criticăm ce au făcut ceilalți”, a spus Daniel Suciu.

Deputatul bistrițean a adăugat că acest proiect va continua și în 2023, pentru că social-democrații trebuie să se mândrească și cu membri mai vechi, “cum este cel mai tânăr director de fabrică de după 1989, Andrei Kozuk, cum este Adi Vereș, care este responsabil pe 16 județe la o mare bancă a României și cum sunt cei peste 100 de oameni noi care au venit în Organizația Municipală”.

Așadar, împreună cu dumneavoastră, vom face o echipă foarte frumoasă, și la municipiul Bistrița, nu ne grăbim, o luăm încet cu treabă bună. Tuturor celor care au rămas alături de noi, un mare Mulțumesc, succes acestei echipe și domnule Radu Moldovan , mulțumesc că m-ați adus acum 15 ani și o zi, în această frumoasă familie”, a concluzionat Daniel Suciu.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5