Deputatul Diana Morar, alături de credincioşii din Beclean: Ne-am rugat toți pentru bogăția roadelor pământului și vremuri cu pace

În această zi sfântă de Rusalii, m-am bucurat să particip, împreună cu colegul meu Cristian Cârlig, consilier județean, la Sfânta Liturghie alături de credincioșii din Parohia Ortodoxă IV Beclean. Am onorat cu drag invitația părintelui protopop Cristian Dragoș, împreună cu care ne-am rugat toți pentru bogăția roadelor pământului și vremuri cu pace.
Sărbătoarea de astăzi ne aduce aminte că omul, oricât de mult s-ar trudi, fără ploi și soare la vremea potrivită nu poate obține roade îmbelșugate, iar fără pace nu se poate bucura de ele.
În aceste vremuri în care avem de-a face cu fenomene meteo extreme, cu inundații, valuri de căldură, incendii sau secetă, când pacea este în pericol în fiecare zi, tot ce ne rămâne este să privim cu credință spre cer și ne rugăm lui Dumnezeu să ne ocrotească pe noi și pe cei dragi nouă, a scris, pe pagina de facebook, deputatul Diana Morar..

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5