Deputatul Diana Morar: Este o onoare și o obligație totodată să reprezint cu fidelitate bistrițenii în forul legislativ al țării

Deputaţii au depus jurământul de credinţă, luni seara, într-o şedinţă solemnă.Depunerea jurământului a fost făcută individual de fiecare deputat în parte.
Conform preşedintelui de şedinţă, Lucian Feodorov (AUR), decanul de vârstă, mandatele a 329 de deputaţi au fost validate luni, iar dintre aceştia 322 au depus jurământul.
În acest context, Camera Deputaţilor a fost declarată legal constituită.
"Multumesc locuitorilor județului Bistrita-Năsăud pentru încrederea acordată prin votul exprimat in 6 Decembrie 2020, pentru a-i reprezenta in calitate de deputat in Parlamentul României.
Este o onoare și o obligație totodata sa reprezint cu fidelitate bistritenii in forul legislativ al țării in mandatul ce mi-a fost încredințat.
România are nevoie de stabilitate, predictibilitate și soluții pe termen lung.
Crezul meu este ca doar un sistem legislativ sigur, corect și coerent sta la baza binelui țării noastre.
In următorii patru ani, împreuna cu colegii mei, noua ne revine misiunea de a realiza acest crez, cu respectarea Constituției și apărarea democrației, a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României.
Cu credința in Dumnezeu!", a transmis deputatul PNL, Diana Morar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5