Deputatul Doina Pană: Doar femeilor le pasă cu adevărat!

Deputatul social-democrat Adriana Doina Pană a participat, în această săptămână, la mai multe întâlniri ale Vioricări Dăncilă cu bucureştenii, fie că este vorba despre reprezentanţii angajaţilor de la RADET, fie cu locuitorii sectorului 6 din Bucureşti. Concluzia acestor întâlniri este că „doar femeilor le pasă cu adevărat”.

„Dragi prieteni bărbați, oricât v-aș supăra, trebuie s-o spun: doar femeilor le pasă cu adevărat! De exemplu: Problema asigurării apei calde și căldurii în București, din an în an mai grea, a fost motiv de dispută mulți ani de zile între prim-ministru și primarul general, dar atât, dispută!
Știți cum s-a rezolvat? Au ajuns două femei în funcțiile respective, Viorica Dăncilă - premier și Gabriela Firea - primar general și bucureștenii pot sta liniștiți: vor avea rețele de conducte noi în locul celor vechi de 50-60 de ani, fără pierderi, și căldură asigurată, evident, la un preț foarte accesibil. Plus RADET- ul salvat de la faliment (peste 3000 de angajați)! PS: A fost o mare bucurie pentru mine să particip la întâlnirea dintre Viorica Dăncilă și Gabriela Firea cu reprezentanții angajaților din RADET.
Felicitări, doamnelor! Sunt tare mândră de voi”,
a scris deputatul Doina Pană.

Parlamentarul bistriţean a însoţit-o pe Viorica Dăncilă şi în Parcul Drumul Taberei - Moghioroș, la cele 7 pavilioane ale Serelor Expoziționale, „proiect excepțional prin fonduri UE” și la întâlnirea cu locuitorii sectorului 6 al Capitalei. „A fost primită într-o atmosferă caldă (ca și vremea de afară), de susținere și cu frecventul îndemn: "Nu vă lăsați, doamnă!"”, a spus Doina Pană.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5