Deputatul Robert Sighiartău: Vaccinarea este și trebuie să rămână un act voluntar, care ține de libertatea și responsabilitatea fiecăruia

"România a trecut cu bine prin valurile 2 și 3 ale pandemiei cu o abordare prudentă și rațională, fără excese. Nu trebuie cedat nici acum fricii induse de apostolii „carantinei naționale”, care absolutizează o problemă – pandemia – în detrimentul tuturor celorlalte – economia, educația copiilor, libertățile cetățenești.
Vaccinarea este și trebuie să rămână un act voluntar, care ține de libertatea și responsabilitatea fiecăruia. Avem acum acces facil la vaccin și doze suficiente. Avem acum o imunizare considerabilă în marile orașe care dădeau și cele mai mult cazuri. Suntem într-o situație mai bună decât eram în primăvară. Cu atât mai puțin justificată este acum atitudinea panicardă și cu atât mai revoltătoare sunt apelurile la discriminare între români", este mesajul transmis de deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al PNL.

Comentarii

04/08/21 12:39
Din cartiere

Corect frate Robytza, dar nu prea intelegem noi ce intelegi 'mata prin a " fi responsabil " dar credem totus ca ca esti de acord ca nici tu nu trebuie sa te imbolnavesti, dar nici sa imbolnavesti tu pe altii , ori, daca nu esti vaccinat, cum poti face asta ?
Vaccinul este cel care lupta cu adevarat impotriva unui virus si nicidecum " starea de rezistantza fizica " ( imunitatea cuiva anume ). Deci, vaccinul ar trebui sa fie OBLIGATORIU ptr toata lumea si-i place si ba , altfel n-are decat cine nu vrea, sa stea singur fara sa aiba acces liber in societate .
Vezi ' mata fratiucule draga... " libertaea " asta ... nu prea se poate in " umanitate " ... ci eventual daca stai singur ... la " Polul Nord " ... tu si focile sau balenele si ursii albi ... si acolo na-i decat sa stai singur si nevaccinat , poate te " vaccineaza " el... vre-un urs...
Sa sti ca nu ne place deloc felul cum gandesti si teroriile tale " pe langa Sfanta Biblie " ... nicidecum cum zice ea , degeaba esti membru in Sfanta Treime ... ( daca mai esti ) !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5