Destinațiile turistice pe care bistrițenii îndrăzneți NU ar trebui să le rateze iarna aceasta

 

Bistrițenii care nu vor să își petreacă zilele libere de iarnă acasă (ca de obicei), trebuie să știe că au la dispoziție numeroase oferte turistice avantajoase din care pot alege. Indiferent că îți place sau nu acest anotimp, este păcat să nu profiți la maxim de concediul din acest sezon. Îl poți folosi pentru a trece granițele orașului în țară sau, de ce nu, pentru a alege o destinație îndrăzneață din străinătate. Mai jos gasesti câteva sugestii pentru tine, care îți vor face cu ochiul, indiferent de bugetul pe care îl ai alocat pentru această perioadă. 

 

Top 3 destinații turistice perfecte pentru bistrițenii care au chef de o schimbare de decor


 

  1. Fugi câțiva kilometri până la munte în România

 

Dacă nu alegi să mergi la munte fix în perioada sărbătorilor de iarnă, ai mari șanse să prinzi o cazare cu condiții impecabile la un preț foarte bun, cu altă ocazie. Așa că nu te avânta atunci când toate ofertele sunt prea scumpe. Când vrei neapărat să faci o escapadă în sezonul festiv, cea mai bună idee ar fi să alegi Maramureșul, deoarece această zonă este mai puțin exploatată în acest interval de timp, comparativ cu Sinaia, Predeal sau Brașov. 

 

În alte circumstanțe, un weekend la Sinaia sau în Brașov poate fi exact ceea ce ai nevoie. Chiar dacă este frig, iarna se anunță a fi una prietenoasă, iar plimbările prin aceste orașe superbe te vor ajuta să îți faci niște amintiri deosebite. Nu ignora nici posibilitatea practicării sporturilor specifice perioadei și să profiți de distracția de pe pârtie.

 


  1. Dacă nu este suficient de frig în România, mergi la străini



Dacă ești un bistrițean hotărât și îndrăzneț, nu vei rămâne surprins de sugestia de a petrece câteva zile în Islanda. Aceasta este destinația în care te poți bucura de o iarnă veritabilă și de sporturi de sezon, precum schi, la cel mai înalt nivel. Una dintre cele mai bune pârtii de schi poate fi găsită în regiunea Hildarfjall, situată la o altitudine de 1,538 metri deasupra nivelului mării. 



Zona are multe hoteluri primitoare în care te poți caza și bucura de o atmosferă perfectă. Tot aici poți încerca preparate specifice islandeze și admira un peisaj rupt din pagini de basm. Poți găsi aici alte destinații perfecte pentru vacanța de iarnă. 



  1. O vacanță perfectă departe de tot ce înseamnă frig



Dacă pentru tine temperaturile negative nu seamănă deloc cu niciun basm, este clar că ai nevoie de o vacanță într-o zonă exotică, unde vremea îți permite să stai în costum de baie la plajă. 



Thailanda pare a fi o destinație favorită în acest sens. Dacă vrei să te retragi undeva departe de agitația orașului,

style="text-decoration-line: none;" target="_blank">regiunea Bang Saen

este ideală. Deoarece e poziționată într-o zonă de tranziție dintre două obiective turistice importante, majoritatea vizitatorilor o ignoră. De aceea, te vei putea bucura de liniște aici. Pe lângă cazările foarte ofertante, vei savura din plin plimbările pe plajă și mângâierea caldă a soarelui. 



Anul acesta mergi singur sau cu familia altundeva în vacanță. Creați amintiri care vă vor face să vă gândiți cu plăcere la iarnă și care vă vor apropia mai mult. Vacanță plăcută!



Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5