Doliu în familia Peica. Un membru al familiei şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut într-un lac!

În această noapte, în jurul orei 1, a fost sesizat prin apelul de urgenţă la 112 că un bărbat a căzut într-un lac din Orheiu Bistriţei, mai sus de abator. La faţa locului au ajuns un autocamion transport materiale la intervenţie, o barcă şi un echipaj de prim ajutor. Salvatorii au găsit victima, însă din păcate aceasta a decedat. „Bărbatul a fost găsit la aproximativ 4 m de mal. Acesta a fost scos din apă de către pompierii care încadrează echipajul cu barca, iar paramedicii au început manevrele de resuscitare. Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns protocolului de resuscitare, iar medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să declare decesul în jurul orei 3”, informează ISU B-N.

          „Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală cercetează împrejurările în care un bărbat de 56 ani, din Orheiu Bistriţei a decedat. Din primele informaţii, bărbatul se afla pe malul unui lac, s-a dezechilibrat şi a căzut în apă. Cercetările se fac într-un dosar de ucidere din culpă”, ne-a declarat inspectorul principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

          Se pare că este vorba despre Viorel Cornel Peica, verişor cu cei care deţin compania Agro Ardeal, de altfel angajat al societăţii. Acesta ar fi ajuns la lacul pe care îl deţine fiul său, unde mai erau nişte persoane, s-a dezechilibrat şi a căzut în apele lacului.

Bunul Dumnezeu să dea putere familiei pentru a depăşi aceste momente grele. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5