Dorin Dobra: Cer public susţinerea Primăriei Bistriţa pentru Studfest

Senatorul Dorin Dobra a cerut sprijinul Primăriei Bistriţa pentru ca festivalul studenţilor, Studfest, să fie organizat şi în acest an. În acest sens, Dobra a spus că va purta discuţii cu edilul Ovidiu Creţu.

"Nu vă ascund că m-am văzut cu domnul primar în urmă cu o lună, exact pe această temă. I-am spus că înţeleg noua conjunctură, că din nefericire, nu mai putem discuta programatic, dar i-am transmis dorinţa mea de a nu se renunţa la un festival ce a intrat deja în tradiţie. Astăzi, mâine,cel târziu, voi avea o discuţie cu domnul primar, pentru că eu nu înţeleg în acest fel politica. Îmi pot închipui că la multitudinea de festivaluri îmbucurătoare ca evenimente, îşi va găsi loc şi Studfestul în oferta municipalităţii”, a afirmat senatorul Dorin Dobra.

El a cerut public sprijinul Primăriei Bistriţa pentru ca Studfestul să continue.

"Înţeleg că nu a fost prins la început de an în oferta de activităţi culturale, deşi am avut discuţii destul de aplicate, dar atunci am înţeles că se poate discuta şi mai târziu. Cer de aici, astăzi, public, susţinerea Primăriei Bistriţa pentru acest festival. Nu atât studenţimea Bistriţei de astăzi o merită, dar vă garantez eu că viitorul universitar al Bistriţei merită acest festival, deja consacrat”, a concluzionat Dorin Dobra.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5