Dorin Vlaşin a depus jurământul de credinţă pentru mandatul de primar al oraşului Năsăud: Am încredere că vom face lucruri frumoase pentru comunitatea şi oraşul nostru

Şedinţa festivă de constituire a Consiliului Local Năsăud, găzduită de Primăria Năsăud, l-a avut ca invitat special pe subprefectul Eugen Curteanu. În mesajul său, acesta a mulţumit fostului primar Mircea Romocea şi foştilor consilieri pentru tot ceea ce au făcut pentru oraşul Năsăud. De asemenea, la ceremonie au fost prezenţi deputatul Robert Sighiartău – secretarul general al PNL, primarul municipiului Bistriţa – Ioan Turc, consilierul municipal Florin Urâte, directorul Intex Năsăud – Dorel Sima, fostul deputat Ioan Oltean, reprezentanţi ai cultelor religioase.

         Şedinţa a fost condusă de decanul de vârstă Claudia Talpoş, sprijinită de mai tinerii Călin Timoce şi Bogdan Logigan. Cei 17 aleşi locali năsăudeni au depus rând pe rând jurământul.

         „Subsemnatul Dorin Nicolae Vlaşin, în calitate de primar al oraşului Năsăud, în conformitate cu prevderile art. 177 din OUG 59/2019, privind Codul administrativ, fac următorul jurământ:

Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună credinţă tot ceea ce stă în puterea şi priceperea mea pentru binele locuitorilor oraşului Năsăud. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a rostit Dorin Vlaşin.

Secretarul general al oraşului Năsăud i-a ataşat panglica cu tricolorul, acesta preluându-şi mandatul de primar.

„E un moment istoric de care trebuie să ne bucurăm într-un număr restrâns din cauza regulilor impuse de această perioadă neagră pe care o traversăm. Cu siguranţă va fi bine pentru că doar împreună şi uniţi putem trece peste această perioadă. Mulţumesc tuturor năsăudenilor care s-au prezentat la vot, în mod special celor care mi-au acordat această încredere în a-i reprezenta în următorii patru ani. O vom face cu multă determinare, pentru că vorbim despre oraşul în care eu m-am născut, mi-am petrecut copilăria şi în care voi rămâne până în ultimul moment.

E un moment important de care trebuie să ne bucurăm şi pe care trebuie să-l dedicăm în totalitate năsăudenilor. Am convingerea că în următorii patru ani, împreună cu toţi cei 17 consilieri locali, vom face o echipă cu care să schimbăm faţa oraşului. Am încredere că vom face lucruri frumoase pentru comunitatea şi oraşul nostru”, a declarat Dorin Vlaşin.

Primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, de altfel şi preşedinte al PNL B-N, a menţionat că e o performanţă pentru un om atât de tânăr ca Dorin Vlaşin să obţină performanţe aşa mari. „Năsăudul este cel mai important oraş din punct de vedere istoric, cultural al judeţului Bistriţa-Năsăud, mă refer la componenţa românească. Bistriţa este cel mai mare oraş, dar podina este una multiculturală, saşii şi-au pus amprenta în istoria oraşului, românii acum vin foarte tare şi încearcă să arate ceea ce pot. Năsăudul a fost, este şi va fi un oraş românesc, în care pot fi făcute enorm de multe lucruri, plecând de la această amprentă, de la istoria Năsăudului şi trecând printr-un prezent recent care nu a fost extraordinar, dar privind spre un viitor luminos”, a menţionat Turc.

Deputatul Robert Sighiartău a punctat faptul că îl cunoaşte pe Dorin Vlaşin de foarte mult timp şi se bucură că în funcţia de primar a ajuns un om care doreşte binele comunităţii din care face parte. „Va urma o perioadă extraordinar de dificilă, însă cu foarte multe oportunităţi. Cred că echipa actuală de consilieri locali, împreună cu Dorin Vlaşin vor face performanţă administrativă, asta pentru că Guvernul României este alături de oraşul Năsăud şi de administraţia lui, pentru că şi eu, în calitate de deputat, împreună cu colegii mei din PNL, împreună cu alţi colegi primari cu experienţă vom fi alături de Dorin Vlaşin, pentru ca acest Oraş al Academicienilor să fie unul de referinţă, nu doar pentru Bistriţa-Năsăud, dar şi pentru Transilvania şi România, aşa cum a fost altădată”, a declarat Sighiartău.

Mesaje de felicitare şi susţinere au fost transmise şi de Dorel Sima – managerul Intex, fostul deputat Ioan Oltean, preotul ortodox Iuliu Mureşan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5