Dosar penal ! Prin Figa, fără permis, zăgrean conducând cu permisul suspendat, năsăudean băut la volan ! În week-end au fost reținute 46 de permise

La data de 21 iunie a.c., un bărbat, de 64 de ani, din Figa, a fost depistat în timp ce conducea un moped neînregistrat pe DJ 172, între localitățile Beclean și Figa, fără a poseda permis de conducere.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
***
În cursul zilei de 21 iunie a.c., un tânăr, de 27 de ani, din comuna Zagra, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, pe direcția de mers Piatra spre Salva, având permisul de conducere reținut.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
***
La data de 21 iunie a.c., un năsăudean, de 28 ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DN 17C, în Năsăud, aflându-se sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orășenesc Năsăud, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de polițiști din cadrul Poliției Oraș Năsăud, fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Astfel, la nivel județean, ca urmare a acțiunilor desfășurate în acest sfârșit de săptămână și a abaterilor la regimul rutier constatate, au fost reținute 46 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5