Dosar penal. Un bărbat din Rodna, prins de 3 ori într-o zi circulând cu un autoturism neînmatriculat

Luni, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Maieru, soldat doar cu pagube materiale. „În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat, de 38 ani, din Rodna în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, prin Maieru, pe fondul efectuării unei manevre de depășire neregulamentară a acroșat un alt autoturism, care circula pe același sens, condus de un bărbat, de 53 ani, din Bistrița. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbatul de 38 ani, din Rodna nu este înmatriculat”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

La aceeași dată, bărbatul de 38 ani, din Rodna a fost depistat în trafic de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi în timp ce conducea același autoturism neînmatriculat, pe raza orașului.

În cursul aceleiași zile, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi l-au depistat pe același bărbat, de 38 ani, din Rodna, în timp ce conducea autoturismul neînmatriculat pe DN 17 D, prin localitatea Maieru.

De fiecare dată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cele trei cauze, s-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5