Două grajduri, o şură şi o anexă locuibilă, distruse de un incendiu la Bistriţa Bârgăului. Un cal a fost găsit carbonizat

Un incendiu a mistuit aseară 2 grajduri, o șură şi  o anexă gospodăresca (locuibilă), ultima în proporție de 50 %, la Bistriţa Bârgăului. Este vorba despre o suprafaţă de 150 metri pătraţi. Cealaltă jumate a anexei și casa de locuit au fost salvate. Din păcate, în grajd, pompierii au găsit un cal carbonizat, restul animalelor fiind scoase de proprietari în timp util.
 
La anunţarea incendiului,la faţa locului au fost trimise două echipeje de pompieri cu autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar şiun echipaj de prim ajutor. Ulterior,au fost suplimente efectivele cu încă un echipaj de pompieri militari cu autospeciala de stingere. SVSU Bistrița Bârgaului a fost direcționat la locul indicat din momentul apelului la 112.
 
Accesul autospecialelor la locul evenimentului a fost greu, pe un drum îngust și accidentat. După ce s-au asigurat ca nu sunt victime, pompierii au acționat pentru protejarea casei de locuit care se afla la mica distanţă faţă de focarele incendiului, concomitent cu localizarea și lichidarea acestora.  Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5