Două saloane ale Secției de Cardiologie, reabilitate la standarde de terapie intensivă!

În maximum trei săptămâni, două saloane din cadrul Secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență vor fi reabilitate, urmând să ajungă la nivel de terapie intensivă. Investiția vine pe fondul creșterii numărului de pacienți diagnosticați cu afecțiuni cardiace.

„Având în vedere incidența mare de boli cardiace în județul Bistrița-Năsăud, președintele Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a avizat favorabil și a dispus alocarea sumelor necesare reabilitării a două saloane din cadrul secției de Cardiologie. Deoarece, în ședința de joi, bugetul alocat pentru investiții și reparații curente în anul 2018 al Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost aprobat de către consilierii județeni, au fost demarate lucrările, care vor aduce cele două saloane, la standard de terapie intensivă. Lucările vor dura aproximativ 3 săptămâni, perioadă în care, pentru un posibil discomfort creat pacienților internați, ne cerem scuze”, precizează managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany.

Pentru Spitalul Judeţean, Consiliul Judeţean a alocat 4 milioane lei, atât pentru cheltuieli cu bunuri şi servicii, cât şi pentru cheltuieli de capital. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5