Dr. Ancuţa Hordoan, noul medic coordonator al Policlinicii SCJU Bistriţa! Mai multe consultaţii în Policlinică la Cardiologie şi Neurologie!

            Dr. Ancuţa Hordoan, medic primar psihiatrie, este noul medic coordonator al Policlinicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, a anunţat managerul Gabriel Lazany, în cadrul unei conferinţe de presă. Mai mult, începând din 3 iulie, în Policlinica Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa numărul consultaţiilor acordate în specialitatea Neurologie a fost dublat. Practic, doi medici neurologic ai SCJU Bistriţa  vor oferi consultaţii zilnic, de luni până vineri. Managerul Gabriel Lazany a menţionat că a fost crescută norma şi la Cardiologie, tot pentru a suplimenta numărul de consultaţii. Cele două specialităţi au cea mai mare adresabilitate în rândul pacienţilor.

         „Am făcut o analiză legată de problemele cu care ne confruntăm în ambulatoriu. Una dintre acestea şi cea a lipsei unui număr suficient de consultaţii disponibile pe anumite specialităţi medicale. În limita posibilităţilor, ne vom creşte numărul acestor consultaţii pe parcursul anului, dar având în vedere că este o activitate integrată, iar medicii care lucrează acolo, în ambulatoriul de specialitate, sunt medicii care deservesc şi activitatea din spital şi liniile de gardă, numărul de consultaţii pe care le putem oferi este limitat”, a explicat ec. Lazany.

         Managerul SCJU Bistriţa a făcut un apel către pacienţii bistriţeni, astfel încât să îşi facă o singură programare, iar nu două sau trei, pentru a nu ocupa foarte multe locuri. Foarte probabil va fi introdus în aplicaţia de programare şi un câmp de control, tocmai pentru a nu mai exista astfel de cazuri. De asemenea, ar putea fi introdusă obligativitatea confirmării prezentării în Policlinică cu trei zile înainte de data programării.

În context, acesta a menţionat că de luna viitoare, pe pagina web a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, dar şi pe alte reţele de socializare, va fi publicată lista cu medicii care vor activa în Policlinică, cu orar pe zile, pentru informarea pacienţilor.

         În fiecare zi de 21 a lunii va fi cunoscut programul medicilor din Policlinică pentru luna viitoare, eventualele modificări survenind pe fondul unor concedii medicale, urgenţe etc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5